קידום אתרים בגוגל - AN OVERVIEW

קידום אתרים בגוגל - An Overview

קידום אתרים בגוגל - An Overview

Blog Article

בתהליך קידום אורגני של אתרים אחד מתפקידיו של מקדם האתרים יהיה לבדוק שעמוד האודות קיים, מעודכן, מכיל תוכן איכותי, ומפנה לפרופילים חברתיים שיספקו למנוע החיפוש סיגנלים משמעותיים על מהימנותו של בעל האתר.

על מאמר שסוקר את היתרונות של תוכן שטחי המפורסם בתדירות גבוהה מול היתרונות של תוכן מעמיק המפורסם בתדירות נמוכה תוכלו לקרוא כאן.

לא ניתן להתעלם כיום מנוכחות של הרשתות החברתיות, ובראשן פייסבוק.

מנוע החיפוש לא מגיע לאתר שאתם מקדמים בכל יום בהכרח. למעשה, התדירות שבה מבקר מנוע החיפוש אצלכם באתר לצורך שיהוי ומיפוי עמודים שנוספו לאתר תלויה בלא מעט פרמטרים: כמות הקישורים מאתרים שונים הנכנסים אליכם לאתר, תדירות העדכון של האתר, איכות העדכונים באתר (מנוע החיפוש לא ימהר לעדכן את האינדקס שלו בכל עדכון שולי שבוצע לדפי האתר), ההיסטוריה של הדומיין אליו משוייך האתר ועוד.

למי שזה מעניין אותו, יש פה סרטון רשמי של גוגל המכיל הסבר מאד בסיסי (באנגלית) על איך גוגל עובד:

בניגוד לתגית קנוניקל שהוצגה מקודם, כאן ההמלצה למנוע החיפוש היא לאנדקס את כל העמודים הרלוונטיים.

שמירה על כותרת ראשית אחת, מספר כותרות משנה וביניהן פסקאות תוכן רגילות, צירוף תוכן עניינים למאמר שיאפשר לגולש לדלג הישר לתוכן שמעניין אותו, הקפדה על שילוב תאריך ושם כותב המאמר, שמירה על רצף היררכי נכון של הכותרות, שילוב נספחים, הערות שוליים, קישורים פנימיים וחיצוניים להרחבת הטקסט – כל אלה מרכיבים חשובים ביצירת תוכן שיהיה קל למנוע החיפוש לאנדקס.

כמו כן, פרסום תכנים בתדירות נמוכה מידי יכולה לפגום במעורבות של קהל היעד בתכנים, ולהשכיח מהם את התרומה האפשרית של העסק שלכם.

עסק שמטפל במעט נושאים מורכבים או בהרבה נושאים פשוטים וקלילים? האם אני עוסק בתחום דינמי ומשתנה באופן תכוף או שמא בתחום יציב וסטטי באופן יחסי?

אם הינכם יודעים פחות או יותר כמה עמודים יש באתר, בידקו האם זה עולה בקנה אחד עם מה שגוגל מציג בתוצאות.

חריגות גדולות מידי מקו הבסיס עלולות לגרום למנוע החיפוש לנקוט כנגד האתר בפעולה ידנית, להעניש אותו, ולפגוע בדירוגים של ביטויי מפתח מרכזיים בדף תוצאות החיפוש.

כמו כן, לכשמגיע אליכם לביקור הזחלן של מנוע החיפוש, האתגר המרכזי הוא לתעל את זמן הביקור שלו למיקסום האינדוקס של get more info הדפים החשובים לכם ביותר. לשם כך, חשוב יהיה לדאוג לכך שהאתר יטען במהירות ורוחב הפס של התקשורת הינו מספק (מנועי החיפוש מצהירים שהם פועלים כל עוד לא נפגמת חווית המשתמש של הגולשים כתוצאה מפעילות הזחלנים), וכן שההירכיה של האתר, הקישורים הפנימיים שבו, ניהול סדר החשיבות של העמודים באתר – כולם מאפשרים למנוע החיפוש להבין אילו דפים באתר חשוב יותר לסרוק ולאנדקס.

דוגמאות נפוצות למקומות בהם נדרש תכנון מופקד של חווית משתמש הן איזורי קלט ופלט של האתר, ניווט בין דפים פנימיים באתר, היכולת להשאיר פרטי קשר או לפנות לתמיכה ועוד ועוד.

באמצעות מגוון כלים למחקר מילות מפתח, כאשר הידוע והפופולארי שבהם הוא מתכנן מילות המפתח של גוגל.

Report this page